anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezse şerefsizdir

Bakan Soylu, 'Uyuşturucu kaçakçılarına parayı getirin dediniz' iddiasını bütçe görüşmelerinde yineleyen Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi: İftirasını ispat etmezse Kılıçdaroğlu şerefsizdir.

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezse şerefsizdir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 bütçe teklifi üzerine TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, daha önceki 'uyuşturucu' iddiasını tekrarladı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da CHP liderinin sözlerine Twitter'dan cevap verdi: "Kılıçdaroğlu; Polise, Jandarmaya, Mehmetçiğe, devlete 'Cari açık uyuşturucuyla kapatılıyor' iftirasını ispat edemeyip lafın altında kalınca Jeremy Rifkin de tutmayınca bayatlamış iftira/dedikodularla gündem değiştirme çabasında. İftirasını ispat etmezse Kılıçdaroğlu şerefsizdir."

Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde "7 kanun çıkardınız. Bunları 5 kez uzattınız. Uyuşturucu kaçakçılarına parayı getirin ne yaparsanız yapın dediniz. Parayı getirin ne olursa olun getirin dediniz" ifadesini kullandı.

"Süleyman Soylu'nun en büyük uyuşturucu operasyonu dediği operasyonda nasıl oldu da herkes serbest kaldı?" diye soran CHP lideri, şöyle devam etti: "Ne oldu? İddianamede çıkarılan sanıklarla Soylu'nun oğlunun ne ilişkisi var? İstanbul Emniyeti Soylu'nun oğlunun aracını sanıklara kiraladığı için mi aradı?"

İçişleri Bakanlığı Bütçesi'nin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmelerinde de benzer tartışmalar yaşanmış, Soylu yine "İddiasını ispat etmeyen Kılıçdaroğlu şerefsizdir" demişti. 

Tarih: 06-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum