anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Carmen Operası için geri sayım!

Dünyanın en seçkin opera eserlerinden olan ve dünya genelinde en çok sahnelenen operaların başında gelen “Carmen” 1, 7, 8, 9 Nisan 2020 tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde görkemli bir kadro ile sahnelenecek.

Carmen Operası için geri sayım!

 

 Geçtiğimiz yaz Aspendos Opera ve Bale Festivali’nde prömiyer yaparak yoğun ilgi ve beğeni ile karşılanan eser, bu kez İstanbul’da sahneye çıkıyor

Provalarının  yoğun bir şeklide devam ettiği “Carmen” için İstanbul seyircisinin heyecanlı bekleyişi ise Nisan ayında son bulacak.

Dünyanın en seçkin opera eserlerinden olan ve dünya genelinde en çok sahnelenen operaların başında gelen Carmen, 1-7-8-9 Nisan 2020 tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde görkemli bir kadro ile sahnelenecek.

Eserdeki rol dağılımı ise şu şekilde;

Carmen: Nesrin Gönüldağ / Barbora Hitay ; Don Jose:Ali Murat Erengül / Efe Kışlalı ;Escamillo:Caner AKGÜN / Alper GÖÇERİ ; Micaëla:Gülbin GÜNAY / Ayten TELEK ; Zuniga:Göktuğ Alpaşar; Morales:Utku Bayburt  ;Frasquita:Anna Sirel Yakupoğlu ; Mercedes:Elif Tuba Tekışık ; Le Dancarie:Alp Köksal;Le  Remendado:Çağrı Köktekin/ Onur Turan

Tarih: 14-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum