anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP'li Sarı, Milli Mücadele seferberliği için Balıkesir'i karış karış geziyor

CHP'li Sarı, Milli Mücadele seferberliği için Balıkesir'i karış karış geziyor

 

CHP 28.Dönem Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Kuvay-i Milliye kenti Balıkesir’i karış karış gezmeye, başlattıkları milli mücadele seferberliğinde yurttaşla omuz omuza dayanışmaya devam ediyor…

İktidar yürüyüşlerinde Cumhuriyet’in kurucu partisi CHP’nin sağlam kalesi Balıkesir’in umudu Serkan Sarı, bu sabah Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Dayanışma Kahvaltısının hemen ardından Karesi-Deliktaş, Yeniiskender, Kurtdere, Kavaklı Mahalleleri Köy Hayırlarında istişarelerde bulundu.
Bugün saat 15.30’da Altıeylül Pazar Pazarı çalışmalarını yerinde izleyecek olan CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, bu akşam saat 18.30’da CHP Havran İlçe Başkanlığına gidecek, ve hemen ardından köy ziyaretlerini gerçekleştirecek. Pazar günü ise pazar esnafını ziyaret edecek, vatandaşlarla buluşacak.
Balıkesir halkının iktidarın değişimi için gösterdiği kararlı duruşunda liderlik eden Serkan Sarı, milletine baharı müjdeleyen CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk, adalet mücadelesinin bir neferi olarak yola çıktığını; ve bu yolun sonunun aydınlık Türkiye hayallerine kavuşmak olduğunu dile getirdi.

Tarih: 30-04-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum