anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Değirmenci'den Küçükkaya'ya: Halk TV, parayla pulla ölçülemeyecek kadar zengin

İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'de "Biz fakir ama hedefleri olan bir kanalız" sözleri üzerine İrfan Değirmenci, "Halk TV, parayla pulla ölçülemeyecek kadar zengin" dedi.

Değirmenci'den Küçükkaya'ya: Halk TV, parayla pulla ölçülemeyecek kadar zengin

Fox TV'den Halk TV’ye transfer olan İsmail Küçükkaya'nın dünkü programında sarf ettiği sözler İrfan Değirmenci’nin tepkisini çekti. Halk TV'de ana haber bülteninin sunucusu olan Değirmenci, kanalın 'parayla pulla ölçülemeyecek kadar zengin' olduğunu söyledi.

Halk TV'deki yayınında konuşan İsmail Küçükkaya, “Biz fakir bir kanalız. Ama hedefleri olan, hayalleri olan, umutları olan ve daha önemlisi geleceği olan bir kanalız. Ben bu vizyon için geldim. Uluslararası bir markanın kanalından çıkıp başka bir kanala gelmek kolay değil” demişti.

İrfan Değirmenci de, “Halk TV'nin zenginliği, gazeteciliğin namusuna sahip çıkan basın emekçilerinin varlığıdır. Halk Tv'nin zenginliği ondan asla vazgeçmeyen, zor zamanlarında destek olan seyircisinin varlığıdır. Bu anlamda çok zengin bir kanaldır bu kanal. Parayla pulla ölçülemeyecek kadar zengin” diye paylaşım yaptı.

Sunucu Gökmen Karadağ'ın da adı Korkmaz Karaca ve Sezgin Baran Korkmaz’la anılan İsmail Küçükkaya’ya tepki olarak Halk TV'den ayrıldığı iddia edilmişti.

Tarih: 14-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum