anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Falcao ve eşi kavuşamadı

Güney Amerika'nın en iyilerini buluşturacak Copa America’nın ertelenmesi milli takıma dönmesi beklenen Falcao ve organizasyonda görevli olacak eşini etkiledi.

Falcao ve eşi kavuşamadı

 

Avrupa'nın en iyi ülke takımlarını karşı karşıya getirecek olan EURO 2020 UEFA tarafından ertelenirken, Güney Amerika'nın en iyilerini buluşturacak Copa America ise CONMEBOL tarafından bir sonraki seneye ertelendi.

Copa America bu sene 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında Kolombiya ve Arjantin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecekti.

Falcao geçtiğimiz günlerde, sekiz aylık aranın ardından ilk kez milli takıma davet edilirken, bu dev turnuvanın kadrosunda olmasına da kesin gözüyle bakılıyordu.

Kolombiya ev sahibi olduğu organizasyonda önemli bir başarı yakalamayı hedeflerken, sarı-kırmızılı ekipte formu her geçen gün yükselen yıldız ismin de burada önemli bir göreve soyunması bekleniyordu ancak turnuvanın iptali bunu ortadan kaldırdı.

Falcao'nun eşi Lorelei Taron da bu turnuvanın ertelenmesiyle mağdur oldu.

Çünkü Arjantinli şarkıcı bu dev organizasyonun şov bölümünde görev alarak, eşi yeşil sahada boy gösterirken kendisi saha dışında turnuvanın bir parçası olacaktı.

Lorelei Taron, Kolombiya televizyonu Canal1’e geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Copa America’da orada olacağım. Konserler verip, şarkılarımı seslendireceğim" diyerek müjdeyi vermişti.

Dev turnuvanın iptal edilmesi Lorelei Taron'un vereceği konseri etkilediği kadar, eşi Falcao'nun da atacağı gollerle organizasyona damga vurma ihtimalini ortadan kaldırdı.

Tarih: 19-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum