anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Galatasaray, Başakşehir'e gol oldu yağdı

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasarau, Başakşehir'i 7-0 mağlup etti. 2014 yılından itibaren Başakşehir adıyla lige devam eden İstanbul ekibi ligde ilk kez kalesinde 7 gol gördü.

Galatasaray, Başakşehir'e gol oldu yağdı

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Galatasaray’a 7-0’lık skorla mağlup oldu.

EMRE TAŞDEMİR SAKATLANDI 
Sarı-kırmızılılarda müsabakaya 11'de başlayan Emre Taşdemir sakatlık yaşadı. Mücadeleye devam edemeyen Taşdemir’in yerinde oyuna dahil 23. dakikada Kazımcan Karataş dahil oldu. 27 yaşındaki futbolcu bu sezon hepsi ligde olmak üzere 3 maçta forma giydi. 27 yaşındaki futbolcu bu sezon hepsi ligde olmak üzere 3 maçta forma giydi.


BAŞAKŞEHİR TARİHİ YENİLGİSİNİ ALDI
Turuncu-lacivertliler bu sonuçla 2014 yılından itibaren Başakşehir adıyla devam ettiği ligde ilk kez kalesinde 7 gol gördü.

Başakşehir daha önce 2020-2021 sezonunda 30 Ocak 2021 tarihinde Hatayspor ile evinde oynadığı mücadele Hatayaspor’a 5-1 gibi farklı bir skorla kaybetmişti. Turuncu-lacivertliler ayrıca o sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain deplasmanında 5-1 yenilmişti.


GALATASARAY'DAN ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET 
Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligde üst üste 3. maçını da kazandı. Aslan bu mücadele öncesinde Fatih Karagümrük’ü deplasmanda, Beşiktaş’ı da Nef Stadyumu’nda mağlup etti.

GALATASARAY'DAN BAŞAKŞEHİR'E KARŞI EN FARKLI SKOR
Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Başakşehir’i 7-0 mağlup ederek rekabetteki en farklı skoru da elde etti. Galatasaray ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor’u 7-0’lık skorla yenmişti.


Galatasaray, Dünya Kupası arasından sonra evinde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

İLK KEZ RAKİP OLDULAR
Futbolculuk dönemlerinde Galatasaray ve Inter'de beraber top koşturan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, antrenörlük kariyerlerinde ilk kez rakip oldu. İlk randevuyu Buruk kazandı.

GALATASARAY LİDERLİK YARIŞINDA PUAN FARKINI İKİYE DÜŞÜRDÜ
Sarı-kırmızılılar böylece Dünya Kupası öncesinde büyük moral buldu. Lider Fenerbahçe'nin de evinde Giresunspor'a yenilmesinin ardından sarı-kırmızılılar bu galibiyetle puan farkını 2'ye düşürdü.
Ligde lider Fenerbahçe'nin 29, 2. sıradaki Galatasaray'ın da 27 puanı bulunuyor.

Tarih: 13-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum