anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İETT'nin başına Buğra Gökce getirildi

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, bu ay içinde emekli olacak Alper Bigili'nin yerine İETT Genel Müdürü olarak atandı.

İETT'nin başına Buğra Gökce getirildi

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) yönetiminde değişikliğe gidildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Şubat 2023 tarihi itibariyle emekli olacak mevcut İETT Genel Müdürü Alper Bilgili'nin 1 Mart itibarıyla İBB Genel Sekreterlik Danışmanı olarak görev yapacağını duyurdu.

İmamoğlu, bununla birlikte İETT Genel Müdürlüğü'nün artık İstanbul Ulaşım Koordinasyon Grubu'nda yer alacağını ve buna bağlı olarak İETT yönetiminin de İstanbul Ulaşım Koordinasyon Grubuna liderlik eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce'nin sorumluluğunda olacağını bildirdi.

Konuya ilişkin olarak Twitter hesabından açıklama yapan Buğra Gökce "Başkanımız Sn. @ekrem_imamoglu’nun uygun görmesiyle ulaşımın bütünlüğü ilkesi içinde mevcut görevimle beraber asırlık çınarımız @ietttr'nin tarafımca yönetilmesi kararından büyük onur duyuyor, görevi devralacağım Sn. @alperbilgili‘ye yeni görevinde başarılar diliyorum. Yönetim modelimiz gereği yapılan değişiklikle Ulaşım Koordinasyon Grubu içerisinde @ietttr ailesi hizmetlerine, geçmişine ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışan, İstanbulluların hak ettiği yüksek nitelikle devam edecek, bizlere yeni gururlar yaşatacaktır. Bu vesileyle beni arayan, başarı dileklerini ileten, kutlayan herkese teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Tarih: 02-02-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum