anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mark Miller hayatını kaybetti

Days of Our Lives dizisiyle tanıdığımız ünlü oyuncu Mark Miller, 97 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberini yayınlayan Miller'ın kızı Penelope Ann Miller ''O çok sevildi ve hepimizi sevdi. Birçok hayata dokundu'' dedi.

Mark Miller hayatını kaybetti

Days of our lives dizisinin sevilen oyuncusu Mark Miller, 9 Eylül günü doğal nedenlerden dolayı Kaliforniya, Santa Monica'da öldüğü duyuruldu. Ölüm haberini, yine oyuncu olan kızı Penelope Ann Miller, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber Global'de yer alan habere göre; Penelope tweetinde "Benim güzel ruhlu babam 9 Eylül günü hayatını kaybetti. O çok sevildi ve hepimizi sevdi. Birçok hayata dokundu. Eğlenceli, komik ve daima yaratıcı biriydi. Hayatı kutluyordu ve bardağın dolu tarafını görüyordu. Ona babam diyebildiğim için kendimi kutsanmış hissediyorum" dedi.

Efsane oyuncu 97 yaşında hayata gözlerini yumdu... Acı haberi kızı böyle duyurdu: "Ona baba diyebildiğim için..."

MARK MILLER KİMDİR?
Mark Miller özellikle ikonik pembe dizi Days of our Lives ile tanınmıştı. Ayrıca NBC sitcom'u "Please Don't Eat the Daisies"'de 3 yıl boyunca rol aldı.

80'lerin bilinen filmlerinden Christmas Mountain ve Savannah Smiles'ta da boy gösterdi.

1995 yılında Keanu Reeves'in oynadık romantik aşk filmi "A Walk in the Clouds"un senaristi de oydu.

Miller ayrıca "The Millionaire", "The Gunsmoke", "The Andy Griffith Show", "General Hospital" gibi yapımlarda da konuk oyuncu olarak yer aldı.

20 Kasım 1924 tarihinde Houston'da doğan Mark Miller, eğitimi için New York'a gelmiş ve burada Amerikan Drama Sanatları Akademisi'ni bitirmişti. Sınıf arkadaşları arasınad efsane oyuncu Grace Kelly de vardı.

İki kez evlenen boşanan ünlü oyuncunun 4 çocuğu ve 6 torunu bulunuyordu.

Tarih: 16-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum