anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise'den ilk açıklama

Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise'den ilk açıklama geldi.

Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise'den ilk açıklama

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz aylarda iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız bir şekilde dünyaevine girmişti. Fakat ikilinin daha sonra çocuk meselesi yüzünden tartıştığı ve Hadise'nin evi terk ettiği öne sürülmüştü. Yine iddiaya göre büyükler araya girmiş ve Hadise eve geri dönmüştü. Ancak basına yansıyan son iddialar, yüzüklerin çıktığı ve boşanma kararı aldıkları yönündeydi. İddialar doğru çıktı. Hadise, 5 aydır evli olduğu Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. 

Dava açtığı haberlerinin ardından Hadise'den ilk açıklama geldi.

Twitter hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı, "Anlaşarak sonlandıramadık" dedi.

Hadise, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, Hadise'nin Twitter'da "Hadise Dinçerler" olan adını, "Hadise Açıkgöz" olarak değiştirdiği görüldü. 

BOŞANMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI
Ünlü şarkıcının açtığı dava dilekçesinin detayları da ortaya çıktı. Habertürk'ün haberine göre, dilekçede şu ifadeler yer aldı:

Mehmet Dinçerler, evlendikten kısa bir süre sonra Hadise'nin sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı. Mehmet'in bu davranışları zaman içinde psikolojik baskı boytutuna vardı. Bu baskılar Hadise'yi yıpratmaya başladı. Sadece kişisel hayatını değil, sanat hayatını da etkileyecek boyuta vardı. Ayrı yaşamaya başlayan çiftin evliliği fiilen de bitti.

Tarih: 15-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum