anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sivasspor, CFR Cluj’a konuk olacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci haftasında yarın Romanya temsilcisi CFR Cluj ile deplasmanda karşılaşacak DG Sivasspor, Avrupa kupalarında 24. maçına çıkacak.

Sivasspor, CFR Cluj’a konuk olacak

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu ikinci maçında Sivasspor, yarın CFR Cluj’a konuk olacak. Dr. Constantin Radulescu Stadyumu’nda saat 19.15’te başlayacak müsabakayı Hollandalı hakem Allard Lindhout yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini yenip grup maçlarına Türkiye’ye 3 puanla dönmek istiyor.

SİVASSPOR'DA 7 EKSİK VAR
Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi 7 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlığı bulunan Leke James, Kader Keita, Hakan Arslan, Ziya Erdal, Robin Yalçın, Erdoğan Yeşilyurt ve izinli olan Mustapha Yatabare, CFR Cluj’a karşı forma giyemeyecek.

AVRUPA ARENASINDA 24. MAÇ
Sivasspor, deplasmanda oynayacağı CFR Cluj mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarındaki 24. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 23 müsabakada 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 23 gol atan Sivas temsilcisi, ağlarında ise 44 gole engel olamadı.

Tarih: 14-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum