anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tarkan filmlerinin Gosha'sı Eva Bender, yıllar sonra ortaya çıktı!

Tarkan filmindeki rolüyle hafızalara kazınan İsveçli oyuncu Eva Bender yıllar sonra ortaya çıktı. Oyuncunun son hali görenleri şoke etti.

Tarkan filmlerinin Gosha'sı Eva Bender, yıllar sonra ortaya çıktı!

Birçok Yeşilçam filminde rol alan Eva Bender, özellikle başrolünü Kartal Tibet’in oynadığı Tarkan serisindeki Büyücü Gosha rolüyle tanınmıştı.

Eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girerek 1988 yılında bir veda mektubu bırakan Bender, aniden ortadan kaybolmuştu. Öldü sanılan oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı.

Şimdilerde 78 yaşında olan Eva Bender, İsveç’te yaşıyor. İşte son hali…

Bender 1944 yılında İsveç'te dünyaya geldi. Orada spor öğretmenliği yaptı. Türkiye'ye geldiğinde striptiz yıldızı olarak çalışmaya başladı, sonda da oyuncu olarak kameraların karşısına geçti.

Halit Refiğ'in yönettiği "Bir Türk'e Gönül Verdim" gibi düzeyli bir filmde başrol oynayan Bender, bu arada "seks avantür" filmlerinde "soyunan kadın" olarak ün yaptı. Ama çıkışını Kartal Tibet'in başrolünü oynadığı Tarkan filmleriyle gerçekleştirdi.

6 Kasım 1968'de yönetmen Halit Refiğ ile evlendi, ama iki yıl sonra boşandılar. Bender, bu boşanmanın ardından bunalıma girdi. Bir akşam kendini Galata Rıhtımı'ndan atıverdi. Çevredekilerin yardımlarıyla denizden çıkarılıp Alman Hastanesi'ne götürdü.

Bender bu olayın ardından İsveç'e döndü. Ama eski günlerine dönemedi. Veda mektubuna, "Beni kimse anlamıyor..." yazdı ve 43 yaşında ortadan kayboldu.

Tarih: 14-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum