anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tesla Model Y'deki gizli bölme

ABD’li elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın geçtiğimiz yıl tanıttığı orta boy SUV’si Model Y, sahiplerine teslim edilmek için gün sayıyor.

Tesla Model Y'deki gizli bölme

 

 Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla firması, ilk elektrikli crossover’ı unvanına sahip olan Model Y’nin üstündeki örtüyü Mart 2019’da kaldırmıştı.

Eric Weaver adlı bir müşteri, Tesla Model Y’nin fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Tesla’nın beşinci yeni otomobil tasarımı olan araç, Model 3 ile yüzde 80’e yakın bir benzerlik taşıyor.

En donanımlı versiyonunda 0-100 kilometre hızlanmasını sadece 3.5 saniyede gerçekleştiren Model Y, tek bir şarj ile maksimum 480 kilometrelik sürüş menziline sahip olacak.

Tesla, Model 3 gibi diğer araçlarında da bu benzer bölmelere yer veriyor ancak Model Y, arka koltuklara daha yakın olan başka bir gizli bölmeye daha ev sahipliği yapıyor.

Söz konusu bölme, diğeri kadar derin olmasa da, bilhassa güvenliğinden emin olmak istediğiniz bazı eşyalarınızı koymak için oldukça geniş bir alan sağlıyor.

 Bu ayın başlarında Tesla, ABD’deki Model Y için rezervasyon yapan bazı müşterilerine, teslimatlarının 10-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğini bildirmişti.

Amerikalı markanın tamamen elektrikli orta boy SUV’si, 39.000 ila 60.000 dolar arasında değişen bir fiyat skalasına sahip.

Tarih: 13-03-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum